Vesna sposa vjenčanice

Vesna sposa vjenčanice – elegancija i stil bez premca

Local-1

Vesna SPOSA vjenčanice – elegancija i stil bez premca | Ako ste se već odavno vjenčali ili vam vjenčanje još nije ni na pameti, ipak ste vjerojatno čuli za vjenčanice Vesna SPOSA. Teško je previdjeti ovu priču iz bajke jer radi se o vjenčanicama koje odišu elegancijom i stilom, a također su ih na sebe navukle i neke od najpoznatijih i naljepših Hrvatica, primjerice Aleksandra Grdić i Jelena Orešković, a pjevačica grupe Colonia, Indira Levak ambasadorica je tvrtke Vesna SPOSA. Naime, Indira ne nedavno udala, a upravo je za taj veliki dan u životu izabrala jednu iz kolekcije vjenčanica Vesna SPOSA. Osim toga, Indira za mnoge svoje javne nastupe bira upravo haljine iz kolekcije ove tvrtke, a ambasadorica je za kolekciju PANTHEA 2015. Čipka je jedan od domantnih uzoraka na haljinama Vesna SPOSA, a sve se to izvrsno uklapa u energične i seksipilom nabijene nastupe Indire Levak.

VESNA SPOSA VJENČANICE – ELEGANCIJA I STIL BEZ PREMCA

Tvrtka ‘Made in Croatia’ ima svoje trgovine u nekoliko hrvatskih gradova, Zagrebu, Rijeci, Splitu, Karlovcu i Varaždinu. Primarna su im djelatnost haljine za vjenčanja, međutim u ponudi imaju i veoma širok raspon večernjih haljina, potom raskošnih haljina za djevojčice te raznih ukrasa za vjenčanice. U svojim veličanstvenim i elegantnim modelima uvijek prate trendove pa primjerice – jeste li znali da je trenunto trend što se tiče vjenčanja – tetoviranje čipkom? Dakako, uvjetno bismo to mogli nazvati tetoviranjem jer zapravo se radi o tome da su IN vjenčanice koje određene dijelove tijela, ponajviše leđa, prekriju samo lijepo izrađenim dijelom čipke pa se tako dobija dojam da  su mladenkina leđa tetovirana ovim nježnim i prije svega senzualnim materijalom. Ovaj trend uvele su neke od najpoznatijih svjetskih tvrtki koje se bave vjenčanicama, primjerice Maggie Sottero, Pronovias i Atelier Pronovias, ali ni modeli Vesna SPOSA ne zaostaju baš nimalo.

 Ovome u prilog ide i još jedna bajkovita priča koja nam stiže iz ove domaće tvrtke, a zove se Vogue Fashion Night Out koji se dogodio 16. rujna u Parizu, mogli bismo reći, središtu svjetske mode. Noć mode osmislio je prestižni časopis Vogue, a biti gost i sudjelovati na jednom takvom događaju doista je nešto što uspijeva samo rijetkima. A uspjelo je upravo Vesni SPOSI. Događaj je to na kojem se kreira moda za nadolazeću sezonu, udanjuju trendovi i iskustvo je kojim se rijetko tko može pohvaliti ne samo iz Hrvatske već i s područja bivše Jugoslavije.

 Osim na ovom prestižnom događaju, Vesna SPOSA redovito sudjeluje na najvažnijim modnim događajima u Hrvatskoj, primjerice Fashion.hr. Također, tvrtka redovito nabavlja haljine za najrazličitije javne događaje i osobe pa je tako Miss Universe 2014. godine, Ivana Mišura također snimila editorial u haljinama ovog branda. Uz ovo, Vesna SPOSA redovito pokazuje svoje haljine u različitim domaćim časopisima koji se bave modom, sudjeluje na festivalima i sajmovima, primjerice na Sajmu vjenčanja u Opatiji, a također i posuđuje svoje veličanstvene haljine raznim zvijezdama, prije svega pjevačicama, za snimanje video spotova.

 U ovom modnoms studiju, osim što možete kupiti već sašivene haljine, bilo vjenčanice, bilo kakve druge svečane haljine, također možete i dati izraditi odjeću po mjeri. Možete birati neke od najfinijih, najelegantnijih i najsenzulanijih materijala kojima raspolažu, primjerice – muslin, svila, saten, čipka.  Odlučite li se za taj korak šivanja haljina po mjeri, dobit ćete i svoju modnu savjetnicu koja će vas brižno, baš poput anđela čuvara, voditi kroz sve korake nastanka haljine koja se rodila u vašoj mašti.

 Dakle, Vesna SPOSA je tvrtka s hrvatskim potpisom koja se i u ovim teškim vremenima krize i besparice može pohvaliti pozitivnim brojkama. Ovo je jedna od rijetkih uspješnih poslovnih priča iz Hrvatske te pokazatelj da elegancija i stil nikada ne umiru. Naprotiv, s vremenom postaju još bolji, baš kao vino!

Više o Vesni Sposi pronađite OVDJE

Andrea i Mario Wedding Day from OneDayStudio – Croatia Weddings on Vimeo.