Sposa vjenčanice

Sposa vjenčanice – snimanje za katalog 2014.

Local-1

Sposa vjenčanice | Prošli tjedan snimili smo kampanju za katalog Sposa vjenčanjica 2014.
Kako nam je bilo na snimanju pogledajte na fotkama i kratkom video klipu.

Sposa vjenčanice

vesna sposa vjenčanice one day studio_0008

vesna sposa vjenčanice one day studio_0009

VESNA SPOSA COLLECTION 2014 from Robin Pretkovic on Vimeo.

Više o kolekciji :

“Sposa blue” kolekcija svečanih haljina

“ Sposa blue” slikovito ime kolekcije očarati će Vas ne samo predivnim bojama koje su top boje sezone već i pažljivo biranim i vrhunskim materijalima. Kolekcija je inspirirana tirkiznom bojom koju možemo poistovjetiti s našim predivnim Jadranskim morem.
Osim saten svile, svilenog šifona i organze, haljine su velikim dijelom rađene i od francuske čipke našivene na podlozi boje kože, tako da transparentnost tirkiza i čipke daje trodimenzionalni efekt koji ističe liniju i ljepotu ženskog tijela.
Swarovski kristali kolekciju čine luksuznom i elegantnom, a profesionalni ručni rad koji je ljubavlju utkan u svaki pojedinačni model garancija su da se radi o jedinstvenim modelima vrijednima pažnje i divljenja. Razlogom što su posebno dizajnirane da naglase senzualnost i ženstvenost, sve miljenice profinjenog stila ova kolekcija ostaviti će bez daha.

Kolekcija vjenčanica

Eksluzivna kolekcija vjenčanica bogata je modelima rađenim od kvalitetnih i bogatih materijala, a svaki model se ističe svojim jedinstvenim i unikatnim detaljem.

U novim modelima vjenčanica i zanosnim glamuroznim večernjim haljinama pozirale su naše aktualne i poznate djevojke,foto modeli i manekenke:

“Miss Universe 2013” Melita Fabečić , manekenke Sara Maria Knežević i Nikolina Miletić te poznate operne dive Valentina Fijačko i Helena Lucić.

Osim naših dragih ljepotica glavni akteri modnog događaja bili su:

Dizajnerica: Vesna Sposa
Fotograf: Zvonimir Kušec
Makeup: Marija Butković
Frizure: Biljana Dedić
Cipele: www.karla.hr