one day studio boudoir photography_02

Snimite svoje boudoir fotografije

Local-1

    Boudoir fotografije | Dosta je bilo prigovaranja zbog „glupog i komercijalnog blagdana”. Svi prigovori padaju u vodu jer mi imamo savršen poklon! Snimite svoje boudoir fotografije! Kao i svake godine nudimo popust na boudoir fotografije, senzualne fotografije koje bi trebala napraviti svaka djevojka, (jednom će vam biti drago zbog toga). Sad kad smo to rekli nema isprike da jedne takve fotke (retuširane) 😉 ne poklonite dečku, zaručniku, suprugu i oborite ga s nogu (a vrijedi i obrnuto). Ili iznenadite svoju bolju polovicu i poklonite joj shooting.

Što je zapravo boudoir fotografija?

Budoir fotografiranje podrazumijeva senzualno ili zavodljivo fotografiranje žene, obično samo u donjem rublju ili bez njega. Nama zapravo i nije bitna definicija same boudoir fotografije, ono što je bitno nama u One Day Studiu, je jednostavno iskustvo osmišljeno da se osjećate i izgledate apsolutno divno! Intimno fotografiranje, poznato i kao budoir, je fotografiranje u kojem ste vi super zvijezda! Ova vrsta fotografije nije vulgarna ili ponižavajuća već profinjena seksi i što je najvažnije, takvo iskustvo defintivno podiže vaš stupanj samopouzdanja i zaaabaavnoo je!! Svaka žena morala bi znati da je lijepa i seksi. Svatko shvaća pojam „seksi“ na svoj način i svatko sam određuje koliko će seksi vaše fotografije izgledati. Vaše budoir fotografiranje može biti zaigrano, slatko, senzualano, romantično, seksi pa čak i pomalo zločesto…sve ovisi o tome koliko se opustite!

Cijena foto shootinga je 2000 kn, ali do 14.02.2014. iznosi 1200 kn

No ukoliko ovaj post uz prigodne riječi objavite na svom facebook profilu dobivate još 300 kn popusta, onda je to samo 900 kn 😀 

Snimanje se odvija na dogovorenoj lokaciji i traje maksimalno dva sata.Sve snimljene fotografije dobivate na dvd mediju, a za vas ćemo isprintati 20 retuširanih fotografija po našem izboru.

Svoje upite slobodno šaljite na naš mail:  info@onedaystudio.net

Čekamo vas!

Cheers!

     one day studio boudoir photography_02 Boudoir fotografije

One Day Studio